Петя Буюклиева ще бъде гвоздеят на тазгодишното издание на имитаторското

...
Петя Буюклиева ще бъде гвоздеят на тазгодишното издание на имитаторското
Коментари Харесай

Петя Буюклиева прибира 30 бона от „Като две капки вода“

Петя Буюклиева ще бъде гвоздеят на тазгодишното издание на имитаторското предаване „ Като две капки вода “. Естрадната звезда склонила да изгрее в шоуто против хонорар от 30 хиляди лв..
Продуцентите на предаването за трета поредна година отправяли покана към Петя да се включи във формата. Досега тя отклонявала офертите, тъй като парите, които й предложили, й се коствали обидно дребни, а също така смятала, че щяла да се впише по-добре в компанията на журито, а не на елементарните участници. „ Данчето Христова по какъв начин журираше?! Защо аз да не мога?! “, коментирала ексцентричната естрадна легенда, представена от вестник „ Ретро “. След като обаче видяла, че шоуто си върви и без нея и претенденти за сцената му постоянно има, Буюклиева отстъпила и се навила да подпише контракт за присъединяване, само че поискала да получи същия хонорар като на колежката си Маргарита Хранова, която се включи в миналогодишния сезон. Петя обаче сигурно щяла да мъти водите на съперниците си, за разлика от смирената Марги. Червенокосата певица е известна с буйния си манталитет и нееднократно е нажежавала атмосферата в тв ефира.

В последното десетилетие тя съвсем няма концертни участия, за разлика от сътрудниците си от естрадния отрасъл, които не стопират да вършат турнета у нас и в чужбина, и се устоя най-вече посредством реалити формати. Буюклиева направи паметно присъединяване в предаването „ Музикална академия “, когато изпадна в рецесия на сцената, разплака се и стартира да буйства, тъй като зрителският избор я бе сложил в дъното на класацията. Тогава звездата призна, че има финансови усложнения и се е съгласила да се резили, тъй като не можела да си разреши таксата за учебното заведение в чужбина, в което учеше синът й Тони.
След няколко години същата история се повтори и в един от сезоните на „ Биг Брадър Ол Старс “, където Петя влезе в остра борба с Тодор Славков. Последва и нейно присъединяване в шоуто „ Звездни стажанти “, което беше водено от към този момент починалия предприемач Стефан Шарполов. И тогава Петя скъса нервите на по-младата си колежка Рут Колева и скандалната тв водеща Албена Вулева, с които едвам не стигнаха до физическа разпра.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР