Петрички ченгета трябва да търсят някой да им гаси желязо

...
Петрички ченгета трябва да търсят някой да им гаси желязо
Коментари Харесай

Петрички ченгета в премеждие! Мъж направи опит да спре патрулен автомобил, скочи на капака му и изкара акъла на униформените 

Петрички ченгета би трябвало да търсят някой да им гаси желязо срещу уплах, откакто през вчерашния ден незнаен мъж безусловно им изкара акъла. Екшънът се разиграл на бул. "Н. Парапанов " по време на дежурен обход на патрулен автомобил. Мъж на междинна възраст, излязъл пред колата и махал неистово на служителите на реда да спрат. Kогато водачът на патрулката понижил, приближавайки се към мъжа, оня с един скок се качил на капака на автомобила, удряйки се в предното стъкло, крещейки завалено, разбра Struma.com.

Ченгетата спрели ненадейно, излезли от колата и се "сборили " с ловкия юначага, при опит да го смъкват от капака. Жилав се оказал нарушителят, само че след минути битка, служителите на реда съумели да му сложат белезници и го вкарали в колата. При осъществена инспекция на самоличността се оказало, че мъжът е с психологични проблеми, по тази причина незабавно е превозен до профилирано здравно заведение. Днес случката се разяснява с смешен отенък, обаче през вчерашния ден служителите на реда в действителност се озовали в ужасно приключение.
П. Колев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР