Петнайсетгодишното момче от Белово, което бе сред няколкото ранени в

...
Петнайсетгодишното момче от Белово, което бе сред няколкото ранени в
Коментари Харесай

15-годишно момче е втора жертва на тежката катастрофа край село Лозен

Петнайсетгодишното момче от Белово, което бе измежду няколкото ранени в жестоката злополука, станала на 18 май край пазарджишкото село село Лозен, е издъхнало от контузиите си. То е втора жертва на тежкия случай, при който почина и юноша на 29 години. Починало е на 2 юни в късния следобяд в Интензивното поделение на Областната болница.

Детето е получило при случая тежка черепно-мозъчна контузия, мозъчен кръвоизлив, травма на белите дробове, било е на командно дишане и в кома, от която по този начин и не е съумяло да излезе.

Катастрофата стана на 18 май на основния път Пазарджик-Белово, откакто 19-годишен лидер на лек автомобил „ Ауди “ от Белово е изгубил ръководство и се е блъснал в движещ се отсреща oпел, ръководен от 28-годишна жена от село Ковачево. Пробите за алкохол и опиати и на двамата водачи бяха негативни. 19-годишният юноша обаче бе арестуван, а по-късно по искане на прокуратурата му бе наложена мярка " задържане под стража ", която бе доказана и от Апелативния съд в Пловдив. При гледането ѝ се разбра, че ​за една година, откогато има удостоверение за правоуправление, той има 18 административни нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Според прокуратурата в автомобила му е открита бутилка с божествен газ и приспособление за пълнене на балони. Има свидетелски показания, че имало случаи, когато обвиненият e карал след приложимост на божествен газ. Друг очевидец, водач, е декларирал, че малко преди злополуката едвам е избегнал удар със същата кола.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР