Петкратната световна и шесткратна европейска шампионка по борба слез от

...
Петкратната световна и шесткратна европейска шампионка по борба слез от
Коментари Харесай

Станка Златева: Искам семейство, но не ме възприемат като жена - slava.bg

Петкратната международна и шесткратна европейска шампионка по битка слез от тепиха през 2016 и заживя живота, който лагерите и надпреварите години наред й отнемаха.

Но все пак шансът да сътвори семейство продължава да я заобикаля. Откакто смъкна трикото, тя се откри в Сливен, където сътвори клуб "Станка Златева ". Залата, издигната преди 3 години на терен, възложен безплатно на спортистката от общината, се употребява главно за подготвителна и спортна активност по битка.

Изборът на Златева да остане в града под Сините камъни, с цел да предава на младите своите умения в битката обаче още веднъж се оказа за сметка на персоналния й живот. "Попаднах в град на хайдути. Трудно е да срещнеш човек, който да гледа в една посока с теб. Мен ме гледат с почит и почитание, никой не желае да те опознае подобен, какъвто си, а желае да се допре до теб поради това, че си някой. Което е доста неприятно... А моята фантазия е да имам семейство и деца, та нещо да остане и за тях ", огорчена е Станка, че не може да случи на сътрудник.

Откакто сме в изолираност Златева или усъвършенства уменията си в кухнята, или влиза в ролята на снабдител на хранителни запаси за майка си в Крушаре. "Експериментирам всеки ден - салати, пържолки - дали на тиган или на скара, макарони - върша ги с риба, със зеленчуци. Като цяло се оправям. Хляб не хапвам, не пия газирано. Не ме интересува по какъв начин наподобявам, дали някой ще ме хареса или не. Почивам си физически и душевен.

Само да не стане дълго и да вземе да ми хареса, след това мъчно се илиза от това състояние нищо да не правиш, да нямаш ангжименти. Иначе майка ми е на село, добре е, извършвам поръчките й, нося й медикаменти, храна - снабдител на всичко съм ", разкрива Станка, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР