Петиция против денонощното присъствие на Хари и Меган в публичното

...
Петиция против денонощното присъствие на Хари и Меган в публичното
Коментари Харесай

В САЩ пуснаха петиция против Хари и Меган

Петиция срещу денонощното наличие на Хари и Меган в общественото пространство набира скорост в Съединени американски щати. До излизането на информацията за този факт в Express тя е била подписана от над 600 души, които не желаят да бъдат „ мъчени “ с непрекъснати вести за херцозите. Принцът и някогашната актриса оповестиха, че бягат от Лондон, с цел да потънат в анонимността на Америка, само че в действителност вършат таман противоположното – непрекъснато занимават хората със себе си. „ Вестници, списания, уеб сайтове, целият Интернет ни залива с лицата им и дейностите им – до по кое време? “, питат потребители на обществените мрежи.

Както написа вестник Daily Express, сънародниците на Меган се нервират от това, че медиите наблюдават всяка стъпка и дума на кралския внук и Маркъл – мнението им за идните избори в Съединени американски щати, позицията им за джендър равенството, раздаването на пакети през стъклата на коли...

Докато Хари и Меган живееха в Канада, там се завъртя петиция, в която жителите упорстваха „ гостите “ сами да заплащат за защитата си, защото се говореше, че държавната хазна в Страната на кленовия лист ще поеме разноските за телохранителите на височайшето семейство.   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР