Петима от задържаните вчера 7 полски тираджии са били освободени

...
Петима от задържаните вчера 7 полски тираджии са били освободени
Коментари Харесай

Ужасяваща развръзка с полските тираджии пребили брутално български шофьор пред детето му

Петима от арестуваните през вчерашния ден 7 полски тираджии са били освободени още нощес, написа „Конкурент“.

Срещу двама от тях най-вероятно ще бъде формирано произвеждане по чл.325, ал.3 за пътно безчинство, оповестиха от прокуратурата във Враца.

Става ясно, че тираджиите са били нашия водач пред очите на детето му.

„ Пътувайки настигнах колона от тирове. На едно уширено място изпреварих няколко от тях. След разклона за Вършец има ограничаване. Тирът откъм гърба стартира да ме притиска. Малко по-късно стартира да ми присвятква и потегли да ме изпреварва. Не съумя поради трафика. След това няколко тира ме блокираха. Един от водачите излезе и стартира да крещи. След това различен мъж ми нанесе два удара. Тираджиите бяха арестувани. Детето ми беше в потрес ”, описа пред NOVA потърпевшият Петър.
Тежките камиони блокирали буса, с който пътувал българският водач и го принудили да спре. След това го обкръжили и трима от тях се хвърлили да го бият пред очите на малолетния му наследник.

Максималното наказване по този член от Наказателен кодекс е 3 години затвор.

Наблюдаващият прокурор от районна прокуратура ще взема решение за ограниченията, само че най-вероятно и останалите двама ще бъдат освободени през днешния ден.

Същеврененно поради случая във Враца провеждат митинг против беззаконието по пътищата. Той ще се организира през днешния ден от 18.30 до 20.30 часа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР