Петима футболисти на Черно море напускат отбора след края на

...
Петима футболисти на Черно море напускат отбора след края на
Коментари Харесай

Петима футболисти напускат Черно море

Петима футболисти на Черно море напущат тима след края на сезона, разкри след последната среща на варненския отбор Първа лига по против отбора на ЦСКА София треньорът Илиан Илиев.

" Влатко Дробаров и Пабло Гарсия ги изпратихме в този момент в съблекалнята. Благодарихме им. Със Сами ел Анаби и Юлиус Каспаравичус се разделяме, а договорът на на Родриго Вилела изтича ", изясни експертът. 

" Това са сигурните пет индивида, които напущат. Имаме две седмици отмора. На 5 юни започваме подготовка, а аргументите ги знаете – поради международното състезание, само че мисля, че можеше да се отпусне още една седмица. Малко е почивката ", сподели треньорът.

" Ще търсим играчи на позициите като на напускащите. Централен бранител напуща, вътрешен халф, съществени хора, и външен халф ще би трябвало да намерим, тъй че трима-четирима футболисти ще би трябвало да се подсилим, защото видяхте, че има млади момчета, играха, само че някои още не са подготвени и по-точно в този миг те да предложат тази класа, която имат съперниците, с цел да се съревноваваме ", разяснява още той.

По обявата работи: Антони Йорданов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР