Петима души са задържани за кредитни измами при специализирана полицейска

...
Петима души са задържани за кредитни измами при специализирана полицейска
Коментари Харесай

Спецакция в Стара Загора и София: Закопчаха кредитни измамници

Петима души са арестувани за кредитни измами при профилирана полицейска интервенция. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Полицейската интервенция е осъществена на териториите на Стара Загора и София. В хода на интервенцията били тествани двама мъже на възраст 47 и 38 години и три дами от София, надлежно на 50, 51 и 52 години. Също по този начин е осъществено претършуване и на населяваните от тях парцели в Стара Загора и София.

Установено било, че за интервала от септември предходната година до януари 2019 година петимата са заблудили шестима поданици на Раднево, Чирпан и Стара Загора с обещанието за оказване на подпомагане за разпределяне на заеми, против възнаграждение на такса за изтриване на неприятна кредитна история. Иззети са движимости и предмети, които имат отношение към осъщественото закононарушение.

След приключване на 24-часовите ограничения за задържане, на четирима от причинителите на закононарушението е наложена непрекъсната мярка за задържане.

Работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР