Петер Мадсен, който бе осъден за убийството на шведската журналистка

...
Петер Мадсен, който бе осъден за убийството на шведската журналистка
Коментари Харесай

Екшън! Богаташът, разчленил журналистка, е заловен след бягство от затвора СНИМКИ

Петер Мадсен, който бе наказан за убийството на шведската журналистка Ким Вал в основаната от него подводница през 2017 година, е заловен от датските управляващи, откакто за малко избяга от пандиза, оповестиха от полицията.

По-рано датската полиция заяви в "Туитър ", че е арестувала мъж край столицата Копенхаген след бягство от пандиза. По-късно полицията разгласи, че е извършена интервенция на по-малко от километър от затвор, където Мадсен излежава присъдата си. Петер Мадсен е арестуван.



Мадсен съумял да избяга от пандиза, откакто убедил защитата на пандиза, че е въоръжен с револвер и съумял да вземе за пленник затворническия психолог.

Директорът на пандиза заяви пред медиите: „ Той се държал извънредно нападателно и пазачите решили да го пуснат. Предполагам, че револверът не е бил същински. Все отново имаме работа с човек направил едно от най-ужасните убийства в историята на Дания”.



През 2018 година Мадсен бе наказан на пожизнен затвор за убийството и разчленяването на Вал в подводницата си на пристанище в Копенхаген.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР