Петък 13-ти в много култури се свързва с разрушения, лош

...
Петък 13-ти в много култури се свързва с разрушения, лош
Коментари Харесай

Петък 13-ти: Зловещо пророчество за природна аномалия започна да се сбъдва

Петък 13-ти в доста култури се свързва с опустошения, неприятен шанс, бедствия и нещастия. В някои култури дотолкоз се има вяра в прокобата на петък 13-ти, че даже в постройките се прескача етаж номер 13 и след 12-я следва напряко 14-я етаж. Зловещо знамение бе направено от католическия мистик Емет О’Реган. Той счита, че точно на този рисков ден ще се случи унищожително мегацунами, което ще опустоши атлантическото крайбрежие на Щатите и ще нанесе умопомрачителни вреди. Цунамито ще бъде провокирано от земетресение на Канарските острови, което ще е част от изригването на дейния вулкан Кумбре Виеха.

Вулканът е изригвал за последно през 1979 година В поддръжка на пророчеството са данните от Националния географически институт на Англия, които демонстрират, че през последните 2 дни на остров Ла Палма на Канарите е имало 40 трусове. Ако вулканът изригне, последствията ще обиден освен крайбрежието на Съединени американски щати, само че също по този начин и атлантическите брегове на Африка и Европа.

Вулканът Кумбре Виеха е доста рисков. Този факт е прочут на учените от дълго време, като те предизвестяват, че би трябвало да бъдат взети незабавни превантивни ограничения, които да оказват помощ на застрашените страни да минимализират разрушителните последствия от предстоящото изригване.

Освен това при изригване на вулкана, има огромна възможност той да потъне на дъното на океана. Това ще провокира цунами, което ще е с големи размери и ще нанесе непоправими вреди на Канарските острови и крайбрежните обитаеми места на Съединени американски щати, Европа и Африка.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР