Пет варианта за премиер, различен от Бойко Борисов, има ГЕРБ.

...
Пет варианта за премиер, различен от Бойко Борисов, има ГЕРБ.
Коментари Харесай

ГЕРБ с пет варианта за премиер, различен от Борисов

Пет разновидността за министър председател, друг от Бойко Борисов, има ГЕРБ. Това разгласи пред Българска национална телевизия Тома Биков.

" Нормално е водачът на една политическа мощ, която е спечелила изборите, да е и министър-председателят. Но ние виждаме безапелационни изявления от множеството политически сили, че не биха приели Бойко Борисов. За него това не е самоцел ", това съобщи депутатът от ГЕРБ.

" Имаме пет индивида, които можем да предложим за министър председател от името на ГЕРБ ", изненадващо разгласи Биков, само че не разкри имена. Каза единствено, че това са хора, които са известни в общественото пространство.

" Господин Станислав Трифонов би трябвало да излезе и да каже какви са програмните му оферти. Би било жест на политическа отговорност самият той да се кандидатира за министър-председател. Защо да е необичайно това - обикновено е водачът на втората политическа мощ да е началник на кабинета ", добави Биков.

" В момента ние имаме подготвеност да предложим състав и конструкция на държавно управление и най-много подготвеност за краткосрочна и дълготрайна стратегия за ръководство. Готови сме да обсъдим кандидатурата за министър председател на Слави Трифонов, в случай че се кандидатира за подобен.  ГЕРБ ще предложи кабинет, в който министър председателят Бойко Борисов няма да е отпред ", посочи още Биков. Той акцентира, че ГЕРБ са подготвени да подадат ръка на всички политически сили в сегашния парламент, без да правят отстъпка от тяхната философия на стратегия и да възстановят политическия разговор. Готови са да носят отговорност, в случай че има такава обстановка, само че в случай че няма, ще желаят да знаят кой носи отговорност оттук насетне.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР