Пет години след шокиращото изчезване на Дженифър Дулос, съдебните заседатели

...
Пет години след шокиращото изчезване на Дженифър Дулос, съдебните заседатели
Коментари Харесай

Случаят Дженифър Дулос: Мишел Троконис призната за виновна в заговор за убийство

Пет години след шокиращото изгубване на Дженифър Дулос, правосъдните заседатели стигнаха до присъда на един от забърканите в нейното ликвидиране.

Мишел Троконис, който беше упрекнат в подкрепяне на починалия отчужден брачен партньор на Дженифър Фотис Дулос да прикрие убийството на майката от Кънектикът през 2019 година, беше приет за отговорен по всички обвинявания след седемседмичен развой.

49-годишният беше наказан на няколко обвинявания, в това число едно обвиняване за скрит план за осъществяване на ликвидиране, две обвинявания за скрит план за осъществяване на подправяне на физически доказателства, две обвинявания за подправяне на физически доказателства и възпрепятстване на наказателното гонене във втора степен.

„ Искам да изкажа най-дълбоките си съболезнования на фамилията на Дженифър Фарбер Дулос, изключително на нейните пет деца, чиято майка беше принудително отнета от тях на 24 май 2019 година “, държавният прокурор на Кънектикът Пол Дж. Ференчек се споделя в изказване след присъдата. „ Въпреки че се надяваме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР