Перуанец е арестуван за предполагаемо изпращане на бомбени заплахи, когато непълнолетни отказват да му изпратят детска порнография

...
33-годишен перуанец е арестуван за предполагаемо изпращане на повече от
Коментари Харесай

33-годишен перуанец е арестуван за предполагаемо изпращане на повече от 150 фалшиви бомбени заплахи до училища, летища, синагоги в САЩ, болници и търговски център, съобщи Министерството на правосъдието в четвъртък.

Еди Мануел Нунес Сантос „се твърди, че е участвал в това осъдително и социално разрушително поведение в изкривен опит да отмъсти на тийнейджърки, които са отхвърлили молбите му за голи и сексуално изразени снимки", каза прокурорът на САЩ Деймиън Уилямс. Нунес Сантос беше арестуван в Перу във вторник.

Разследващите казаха, че Нунес Сантос е позирал като тийнейджър онлайн и е помолил множество непълнолетни да му изпратят снимки с явен сексуален характер. Когато момичетата са отказали предполагаемите му искания или са прекъснали комуникациите, Нунес Сантос е заплашил, че ще бомбардира училищата им или ще ги убие.

наказателна жалба.

„Бомбите, които поставих в сградата, ще избухнат в няколко часа", твърди се, че Нунес Сантос е написал на една от синагогите. „Много хора ще лежат в локва кръв.“

Нунес Сантос беше обвинен в няколко федерални престъпления, включително предаване на заплашителни междущатски съобщения, предаване на невярна информация и измами, опит за сексуална експлоатация на дете,  опит за принуда и примамват непълнолетни и се опитват да получат детска порнография. Той е изправен пред максимална присъда доживотен затвор, ако бъде признат за виновен.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР