Персоналните заплахи срещу магистрати са ежедневие за прокуратурата. Времето е

...
Персоналните заплахи срещу магистрати са ежедневие за прокуратурата. Времето е
Коментари Харесай

Гешев: Сега е рай за престъпността, връщаме се към мутренските години

Персоналните закани против магистрати са всекидневие за прокуратурата. Времето е парадайс за престъпността, връщаме се към мутренските години. Прокуратурата е последната бариера против беззаконието - всичко това съобщи основният прокурор Иван Гешев пред Нова нюз.

“Темата " правосъдна промяна " интересува 4-7% от българските жители и до момента смятах, че няма защо да се приказва ”, съобщи в първото си тв изявление онлайн за последните две години Иван Гешев. Сега обаче има заплаха демократичната система в България да рухне, добави той. За доста нови политици “съдебна промяна ” е промяната на основния прокурор, изясни той в предаването “Офанзива ”.

Гешев заявява,, че е свободен и не зависи от никой: “Единственият човек, който ме управлява, е жена ми. Свободата и независимостта не са законодателен проблем ”.

Специализираните структури, които желаят да закрият, са ефикасни, уповавам се, че задачата не е да се помогне на мафията и проведената престъпност. дано да покажат един човек, против който те са употребявани като бухалка, сподели още основният прокурор.

Баща ми не е придобил дялове във компания “Жоси ”, единственото правилно в обвиняванията е името на татко ми, съобщи Гешев. Евентуално е щял да придобие два дяла за 100 лева, само че не ги е придобил, добави още Гешев. Той призна, че имал срещи с Георги Цолов Георгиев от “Жоси ”. " Разговаряли сме няколко пъти, имал е служебни връзки с татко ми, аз не мога да реша гражданско-правен спор ", рече Гешев.

“Хемус ” се проверява от проверяващи служители на реда в Министерство на вътрешните работи и в един миг министърът споделя, че този случай е сплескан. Това е подигравка ”, съобщи Гешев.

Той изрази подозрение, че ще се стигне до видео разпит на предприемача Васил Божков. “Най-вероятно ОАЕ няма да отговорят на нашето искане и няма да бъде разпитан и като очевидец ”, изясни Гешев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР