Персоналът на НАТО в Украйна се прехвърля от Киев в

...
Персоналът на НАТО в Украйна се прехвърля от Киев в
Коментари Харесай

НАТО изтегля персонала си от Киев, държави призоваха гражданите си за напускане на Украйна

Персоналът на НАТО в Украйна се трансферира от Киев в Лвов и Брюксел на фона на опасността от хипотетична съветска инвазия на украинска територия. Това заяви в събота по Обществената телевизия Оксана Мусиенко, пресаташе на Центъра за информация и документи на НАТО.
„Безопасността на нашия личен състав е главен приоритет, заради което личният състав е изместен в Лвов и Брюксел“, сподели тя.

Германското Министерство на външните работи прикани сънародниците си незабавно да изоставен Украйна. „ Във всеки миг са вероятни военни конфликти “, означават от Министерство на външните работи.

Същото предизвестие насочи и Министерство на външните работи във Виена с уточнението, че изключение се прави за четирите западни региона на Украйна. Париж също предлага на френските жители да изоставен Украйна.

Междувременно най-голямата немска самолетна компания Lufthansa краткотрайно стопира полетите до Киев и от украинската столица. На собствен ред Austrian Airlines краткотрайно стопира от неделя до края на февруари полетите до и от Киев, както и до и от Одеса.

https://frognews.bg/
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР