Пернишкият милионер Станислав Добрев, известен с прякора си Слави Транспорта

...
Пернишкият милионер Станислав Добрев, известен с прякора си Слави Транспорта
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Масов бой между охрани заради жената на Слави Транспорта, която избяга от него след 12 години

Пернишкият милионер Станислав Добрев, прочут с прякора си Слави Транспорта се е разделил с величествен скандал с жена си Цветина след 12 години брак, мълви се настойчиво в миньорския град. След като преди към 4 години двамата се ожениха като в приказките с обилна женитба за над 600 000 лв., преди няколко седмици те скъсали зрелищно.



Слави Транспорта беснее в дискотека

Според осведомени, дамата на Слави Транспорта си хванала ухажор от престъпните среди. Пернишкият хитрец даже ги заловил на шаблон и аха да стане огромен пердах сред неговите охранители и пазвантите на любовника. В последна сметка, Цвети напуснала фамилния дом и сега живее с новата си половинка. Тя разправяла на висок глас, че повода за раздялата й със Станислав Добрев бил порочния му метод на живот. Слави Транспорта в подледно време прекалявал с алкохолните запои, гарнирани с други " екстри ". Белие нощи пристигнали допълнително на половинката му и тя потърсила разтуха другаде. Казва, че в този момент е щастлива.



Слави Транспорта и Цвети на сватбата си през 2012 година Днес двамата са разграничени

През лятото на 2012 година Слави Транспорта се ожени за софиянката Цвети, която по това време беше студентка в Американския лицей в Правец. Сватбата беше в дома на предприемача в тузарското вилно населено място „ Делта хил ”. Над 200 са били гостите - богаташи, политици и VIP персони, измежду които и близкия му другар и комшия Слави Трифонов. " Черешката на тортата " е било персоналното присъединяване на тогавашната кметица Росица Янакиева в церемонията по бракосъчетанието. 

Станислав Добрев нашумя за първи път преди години като гадже на фолкзвездата Емануела. Двамата се разделиха с нечовечен скандал.



Слави Транспорта е прочут в Перник и с неповторимия си " Макларън ", който си купи през 2017 година

Само преди дни - в четвъртък вечер, в скъпарския пернишки квартал " Делта хил ", където живее Станислав Добрев, се е разиграл гневен екшън, писа в това време локален уебсайт. Според обявата, сред охранителите му, които сякаш не се понасяли между тях, избухнала жестока свада. Страстите ескалирали и абсурдът прераснал в всеобщ пердах. При случая имало и потърпевш. Здравият мъж бил откаран в Спешна помощ, а по-късно и разпитан от полицията. 

Според източници на Lupa.bg, историята е малко по-различна. Скандалът, прераснал в всеобщ пердах, в действителност не бил сред охранителите на Слави Транспорта, а сред телохранителите на милионера и пазвантите, назначени от новия обичан на жена му. Цвети отишла до общата им къща, с цел да си изнесе някои движимости, придружавана от 3-има телохранители. Пиян, Слави Транспорта тръгнал да я наскърбява, а защитата й се намесила. Настанал нечовечен пердах сред телохранителите, а един от охранителите даже бил ранен. За да се замаже обстановката, била стартирана версията, че телохранителите на Станислав Добрев се скаради между тях, което е неуместно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР