Перник. ПП Републиканци за България представи кандидатите си за народни

...
Перник. ПП Републиканци за България представи кандидатите си за народни
Коментари Харесай

ПП Републиканци за България представи кандидатите си за народни представители в Перник

Перник. Политическа партия " Републиканци за България " показа претендентите си за народни представители в 14 МИР - Перник. Това оповестиха от пресцентъра на партията .

За втори следващ път лидер на листата е доктор Иван Анчев. Магистър по политически науки и лекар по национална сигурност, с докторантура по въпросите на ислямския радикализъм. Бивш общоприет консул на Република България в Чикаго (2016 - 2020 г.). Женен от 30 години, мощен покровител на фамилните полезности. Личната му идея е обвързвана със свободата на напредване на хората с физически провокации.

Втори в листата е адв. Александър Алексиев от гр. Трън. Завършил компетентност " Право " в Нов български университет, понастоящем работи като юрист в интернационалната адвокатска адвокатска фирма, която е член на Световната асоциация по интернационално право.
На трето място е Ерика Тодорова от Перник. Магистър от ПУ " Паисий Хилендарски ", шеф на строителна и транспортна компания. Омъжена, с две деца.

Четвърто място е отредено за друга дама - госпожа Ирена Миланова от Земен. Ирена е магистър по финанси, занимава се със фамилен бизнес в региона на земеделието.

На пето място е младият строителен бизнесмен Иво Иванов, по обучение е бакалавър " Бизнес администрация " от УНСС.

Компютърният експерт Бетина Богословова е сложена на шесто място в нашата листа, а Лъчезара Борисова, приключила ПГОТ " Свети Иван Рилски " - Перник, е на седмо място.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР