Перник. Ако получа доверието на хората, българският транспортен бранш ще

...
Перник. Ако получа доверието на хората, българският транспортен бранш ще
Коментари Харесай

Европейски избори 2019 г.: Андрей Новаков пред транспортния бранш в Перник: Ако получа доверието на хората, българският транспортен бранш ще има офис в ЕП

Перник. Ако получа доверието на хората, българският транспортен отрасъл ще има офис в Екологичен потенциал. Това съобщи претендентът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков на среща с превозвачите в Перник, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . На нея участваха кметът на Община Перник Вяра Церовска, националният представител доктор Александър Александров и регионалният шеф Ирена Соколова.
" За мен е значимо България да има представител в Комисията по превоз. По този метод ще бъдем сигурни, че ползите на страната ще бъдат предпазени “, съобщи Андрей Новаков и добави, че работата на интернационалните водачи е да бъдат командировани, а не да стоят в страните си “, уточни той. Новаков разяснява пакета „ Мобилност “, който държа в напрежение българските компании, които работят в този бранш и нашите евродепутати до последния ден на Европейския парламент, когато стана ясно, че дефинитивно решение ще бъде взето от идващия парламент. Той не скри разочарованието си, че двегодишният труд се е провалил единствено с два гласа. „ За страдание, Пакетът щеше да е останал в предишното, в случай че всички български евродепутати бяха пристигнали на работа. Преговорите ще продължат през есента. Ще се търси решение в идващия Европарламент “, безапелационен беше той.
Новаков уточни също, че митът, че след 2020 година финансирането за страната ни ще спре, се оказа неистина. „ Напротив! Селските региони ще получат по-голямо финансиране, съпоставяне с предходния Програмен интервал, на фона на понижените дотации за огромна част от останалите страни-членки. Обезлюдените региони ще получат особено отнасяне “, изясни претендентът на ГЕРБ за евродепутат.
Кметът на Перник Вяра Церовска приветства Андрей Новаков за неговата интензивност и работа през 5-те години в Екологичен потенциал. Тя изрази своята убеденост, че най-младият български евродепутат ще остане правилен на своите правила и ще пази ползите на страна ни и на българските превозвачи. „ Андрей Новаков беше този, който утвърди 18 милиарда лв. за България в идващия програмен интервал от европейските средства. Това е най-високият бюджет от присъединението ни към Европейски Съюз. По този метод общото нарастването се равнява на 3.4 милиарда лева “, акцентира градоначалникът. От своя страна представителите на локалния транспортен отрасъл обявиха
своята поддръжка за Андрей Новаков, който от самото начало стоеше паралелно до тях и отстояваше техните ползи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР