Период за обновление и възстановяване, подходящо за разходка или пасивна

...
Период за обновление и възстановяване, подходящо за разходка или пасивна
Коментари Харесай

Раци, знаете какво искате и как да го постигнете. Стрелци, помислете за пътуване

Период за обновяване и възобновяване, уместно за разходка или пасивна отмора с книга.

Овен – Неразбирателство и спор сред вас и някой различен или пък другар ще ви накара да се замислите къде сте сбъркали. Най-вероятно сте били на неверното място в неверното време. Вероятно индивидът си има проблеми, които не желае да споделя.

Телец – Вие сте човек с ясно обосновани възгледи. Горе-долу знаете накъде тъкмо отивате и без значение дали го осъзнавате или не, ще бъдете център на вниманието на множеството хора. Има късмет да се скарате с член на фамилията за нещо не толкоз значимо.

Близнаци – Днес ви чака ненадейно бързане във всички направления и куп непланирани отговорности, които няма да можете да избегнете. Опитайте се да останете съсредоточени и да не пропускате нищо. Вечерта си почивайте повече, с цел да не навредите на здравето си.

Рак –Знаете какво желаете и по какъв начин да го постигнете. Правете каквото можете, само че не прекалявайте. Много сте се раздавали на другите. Трябва ви време единствено за вас отредено. Вие несъмнено го заслужавате.

Лъв – Бъдете спокойни, изобретателни и съсредоточени. Накъде ще ви води вятъра не се знае, само че вие сте натурален водач и през днешния ден ще го демонстрирате. В последна сметка ще получите всичко, което желаете.

Дева – Неочакван проблем обвързван със задача, която би трябвало да свършите през днешния ден, може да ви притесни/разстрои и извади от релси. Не прехвърляйте нервността си върху останалите, тъй като може да предизвикате спор и поредност от неприятни обстановки.

Везни –Този ден е добре да бъде прекаран на открито. Ако не можете, тогава останете си у дома, само че изключете всички телефони и устройства и се отпуснете колкото е допустимо повече. Избягвайте всички фамилни проблеми, напрежението и угодете на себе си.

Скорпион – Неразбирателство или спор с някой от членовете на фамилията може да скапе настроението ви още от сутринта. Старайте се да не засегнете някои проблеми, които сте потискали дълго време и да предизвикате огромна борба.

Стрелец – Сега е моментът да помислите за разширение на хоризонтите си, преносно и безусловно! Помислете за пътешестване през уикенда някъде надалеч, където от дълго време сте желали да отидете. Или даже за малко пътешестване.

Козирог – Като цяло сте в доста положително въодушевление и такова въодушевление може да ви накара да се замислите върху избрани аспекти от живота си или по какъв начин да го реорганизирате. Тези дни излъчвате оптимизъм и хората към вас ще го усетят.

Водолей – Очакват ви доста отговорности, само че и позитивни провокации на професионалния и персоналния фронт. Направете всичко допустимо да извършите всички предходни задължения, преди да поемете нови.

Риби – Някои недомислени думи ще наранят възприятията ви. Сигурно този, който ги е изтърсил, не е имал такова желание. Прекарайте време измежду хора, в чието наличие се чувствате удобно и на които държите.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР