Пентагонът беше блокиран във вторник след стрелба в района на

...
Пентагонът беше блокиран във вторник след стрелба в района на
Коментари Харесай

Пентагонът блокиран след стрелба в станция на метрото

Пентагонът беше блокиран във вторник след пукотевица в региона на автобусна и метростанция пред военното ведомство на Съединени американски щати, съобщи Агенция Франс Прес.

Служителите в отбранителното министерство на Съединени американски щати в предградието Арлингтън във Вашингтон получиха разпореждане да стоят на място на фона на известия за изстрели на метростанцията, чийто вход е единствено на няколко десетки метра от основния вход на постройката.

Има редица ранени вследствие на стрелбата, споделят чиновници на незабавните служби, само че няма елементи за точния брой и елементи а пострадванията.

Местната осведомителна станция WUSA сподели фотография на тежки охранителни и противопожарни и избавителни транспортни средства в емблематичната петоъгълна постройка.

„ Понастоящем Пентагонът е блокиран заради случай в директния център на Пентагона. Молим обществеността да заобикаля региона “, се споделя в известие на защитата на Пентагона.

Около 40 минути след първите известия за стрелбата службата заяви, че регионът на случая е обезопасен, без да даде елементи за станалото.

Говорителят на Пентагона Джон Кърби съобщи, че министърът на защитата Лойд Остин не е бил в постройката по време на стрелбата. Според източници от Пентагона той бил с президента Джо Байдън на планувана среща.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР