Пенсионерски клуб Възраждане“ отбеляза днес 50 година от своето основаване.

...
Пенсионерски клуб Възраждане“ отбеляза днес 50 година от своето основаване.
Коментари Харесай

Пенсионерски клуб „Възраждане“ в Русе отпразнува 50 години от своето създаване

Пенсионерски клуб „ Възраждане “ означи през днешния ден 50 година от своето учредяване. Празникът мина с доста музика и танци, а специфичен посетител на юбилея беше заместник-кметът Енчо Енчев.
„ Запазете вярата си в по-доброто бъдеще, творете хубост и бъдете вдъхновители за поколенията след Вас. Пътеката на живота, по която през днешния ден вървим, е отъпкана от Вашите мъдрост и добрина “, обърна се към членовете на клуба заместник-кметът. Той им пожела още дългоденствие и спокойни старини, изпълнени с внимание, почитание и поддръжка.


В празничната стратегия на клуба се включиха огромна част от неговите членове, които извършиха обичани български песни и демонстрираха умения във фолклорните танци.
Припомняме, че през октомври Община Русе разпореди ремонт на пенсионерския клуб, състоящ се от замяна на остарели порти с нови и боядисване. През идната година следва да бъде закупена и нова охлаждаща техника за потребностите на членовете на клуба.
По-рано денем се състоя и новогодишното празненство на Съюза на пенсионерите - Регион Русе. За положителното въодушевление на присъстващите се погрижиха възпитаниците на Фолклорно-танцов отбор „ Здравец “ и младите реализатори на Детска вокална група „ Слънце “ към Общинския детски център за просвета и изкуство с началник доктор Наталия Константинова.


Председателят на съюза Мария Савова насочи благопожелания към присъстващите и им пожела радостни коледни и новогодишни празници. Те получиха и приветствен адрес от кмета на Община Русе Пенчо Милков, който им бе връчен от заместник-кмета Енчо Енчев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР