Пенсионерка остана без животоподдържащите си лекарства, след като те й

...
Пенсионерка остана без животоподдържащите си лекарства, след като те й
Коментари Харесай

Арестуваха мъжа, откраднал инсулина на диабетичка

Пенсионерка остана без животоподдържащите си медикаменти, откакто те й бяха откраднати от автомобила измежду бял ден в София. Историята на Румяна Нейкова трогна доста хора, а мнозина ѝ предложиха помощ. 20 дни по-късно полицията хвана крадеца, предава bTV.

" Престъплението е декларирано посредством сигнал до 3 РУП на 9 септември. Неприятно закононарушение със съществени последици за тъжителката. Това ни накара да предприемем незабавни оперативно издирвателни мероприятия за определяне и задържане на причинителя. Междувременно се получи втори подобен случай, при който няколко дни по-късно по подобен метод беше взломен различен автомобил в същия регион, където беше открита неналичието на строителни електроинструменти. Направихме един сериозен разбор на двата случая, набелязахме съответни мероприятия и планирахме профилирана полицейска интервенция, в границите на която при сполучливия ѝ свършек задържахме лице при опит да проникне в автомобил по подобен метод ", описа комисар Ивайло Величков, зам.-директор на 3 РПУ в София.

Задържаният е 57-годишен мъж с престъпно минало и голям брой присъди, последната от които е от 2015 година В дома му са били открити доста движимости, които за част от досъдебни производства, измежду тях е бил и глюкомерът на Румяна Нейкова.

" Арестуваният не се разкайва за постъпката си, той неведнъж е правил сходни действия ", съобщи, гл. контрольор Чавдар Чиков, шеф на Сектор " Разследване ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР