Пенсионер от Волгоградска област, който оказал съдействие на правоохранителните органи

...
Пенсионер от Волгоградска област, който оказал съдействие на правоохранителните органи
Коментари Харесай

Пенсионер получи 1 милион рубли за сътрудничество в разкриването на убийство на дете

Пенсионер от Волгоградска област, който оказал подпомагане на правоохранителните органи за следствие на убийството на петгодишната Соня, получи един милион рубли, пишат локални медии, цитирайки представителя на Министерство на вътрешните работи на региона Антон Корнаухов. Детето изчезна от детска площадка в град Калач на Дон на 15 септември, а скоро по-късно бе намерено мъртво в стопанска сграда в същия регион. Пенсионерът, за който става дума, се обърнал към полицията и споделил своите догадки: той неведнъж е виждал жертвата с един от локалните поданици, и този човек липсващ незабавно откакто почнало следствието.


По съмнение за убийството бе арестуван 55-годишен бизнесмен. Той към този момент направил признания. Стопанската сграда, в която било намерено тялото на детето, била негова благосъстоятелност. Жертвата познавала своя хипотетичен палач, по тази причина не му е било мъчно да е примами. Според досегашната информация, той е бил дядо на другарка на момичето. Соня била удушена и изнасилена в деня, в който изчезнала.

" Сега се оглежда мястото на закононарушението - гараж и пристройка към гаража, където е било намерено тялото, " оповестиха оперативните групи.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР