Пенелопе Крус стана героиня на новия брой на американската версия

...
Пенелопе Крус стана героиня на новия брой на американската версия
Коментари Харесай

Пенелопе Крус: Да шофираш на инат и каво е да живееш с Хавиер Бардем

Пенелопе Крус стана героиня на новия брой на американската версия на списание Elle. Испанската актриса взе участие във фотосесия на Зоуи Гросман, появявайки се на страниците на изданието в изображения, деликатно подбрани от стилиста Алекс Уайт. Круз приказва за последната си кино роля. За фотосите на „ Ферари “, където Крус играе брачната половинка на известния някогашен играч Енцо Ферари, актрисата призна, че това е било много извънредно прекарване за нея, защото самата тя доста се опасява от шофиране. Факт е, че като дете тя става очевидец на прегазването на сестра й Моника от кола. Въпреки обстоятелството, че всичко приключи добре, този случай аргументи психическа контузия на Пенелопа. " Тогава бях на осем или девет. Спомням си, че тя носеше алено палто. Времето спря за мен. Беше доста травматично за мен, тъй като я видях да губи схващане ", спомня си Круз.

Актрисата описа и за връзката си със брачна половинка си, артиста Хавиер Бардем, и развъждането на две деца от него - 12-годишния наследник Лео и 10-годишната щерка Луна. Според Пенелопе тя е желала да стане майка още като малко момиче - още тогава е знаела, че майчинството ще стане нейното главно предопределение в живота. Сега Круз се пробва да отбрани децата от въздействието на интернет върху тях: Луна и Лео освен нямат сметки в обществените мрежи, само че и телефони. " Когато мозъкът ви е към момента в стадий на образуване, е толкоз елементарно да се поддадете на операция. Кой ще заплати за това? Не нашето потомство, което се научи да употребява БлекБери на 25 години. Това е нечовечен опит върху децата, върху малолетните “, изясни позицията си Пенелопе.

Тя добави, че никой не се нуждае от TikTok, когато Хавиер Бардем живее в дома ви: „ Той пее, той е страховит танцьор. Може да направи страхотна реплика на Мик Джагър или да имитира диалог сред Ал Пачино и Робърт де Ниро. Това е необикновено “.

В същото време Пенелопе не отхвърля, че в бъдеще децата й могат да изберат специалност, която допуска гласност: „ Те ще вземат решение “.

Самата актриса много рано осъзна, че славата има както плюсове, по този начин и минуси. Тя си спомни по какъв начин малко след излизането на първите филми с нейно присъединяване тя се возила в кола с татко си и някакъв човек й извикал от минаваща кола: „ Обичам те! “. Буквално пет минути по-късно различен човек извикал: " Майната ти! ". „ Погледнахме се татко ми и не си казахме нищо. В този миг като че ли видяхме анотация на славата. Цялата тази обич и целия този яд, даже не знам което е по-опасно ", сподели Круз.

Актрисата показа и своите мисли за остаряването. Тя сподели, че хората почнали да я питат за възрастта й, преди да навърши 30 години, тъй че в този момент това към този момент не я тормози. " Тогава бях по-притеснена. Сега, когато още малко ще навърша 50, в това най-малко има смисъл. Това, несъмнено, е значим стадий и е прелестно, в действителност желая да ознаменувам тази дата в компанията на другари. Да чествам, че съм жива, здрава, това към този момент е мотив за ваучър, само че когато бях на 25, ми задаваха такива безумни въпроси, няма да повярвате, и заради липса на други оръжия, отговарях с безмълвие. Все още върша това. Когато на аления килим ми крещят: „ Обърни се с тил! ", постоянно се върша, че не слушам ", сподели Пенелопе.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР