Пенелопе Крус многократно е била муза на режисьора Педро Алмодовар,

...
Пенелопе Крус многократно е била муза на режисьора Педро Алмодовар,
Коментари Харесай

Педро Алмодовар преобрази Пенелопе Крус в Кармен

Пенелопе Крус неведнъж е била муза на режисьора Педро Алмодовар, откогато той я кани да взе участие в една от неговите продукции, когато тя е едвам на 23 години. Четвърт век по-късно режисьорът към момента е въодушевен от нея, като споделя:

“Ако трябваше да опиша историята на Испания посредством една актриса, това щеше да бъде Пенелопе “, съобщи той по време на изявление за „ W Magazine “, където споделя, че за него музата е освен ентусиазъм, само че и извор на самочувствие. Това е посланието, което се предава посредством фотосесията, включена в последния брой на списанието. 

Педро Алмодовар е поканен да сътвори фотографско есе, в което основно настоящо лице е Пенелопе, а тематиката е „ Прослушване за Кармен “.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
 

„ Искам да играя Кармен от четиригодишна “, споделя Крус. „ Бях балерина и Кармен е една от огромните функции в това изкуство. Когато Педро ми сподели, че би трябвало да пресъздадем Кармен от модерна позиция, бях доста щастлива. " Актрисата, която е упражнявала типичен балет в продължение на девет години в Мадрид, е въодушевена да взе участие в плана, като двамата имат за цел да покажат благосъстоянието на испанската просвета.

А тоалетите несъмнено носят фламенко дух. „ Връзката сред Пенелопе и облеклата е забавна: в първия й филм с мен всички облекла бяха втора ръка, само че Пенелопе постоянно трансформира всичко в стилно и съвременно. Пенелопе постоянно е страхотна, даже и в доста обикновен тоалет ”, споделя Алмодовар.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от W Magazine (@wmag)

За фотосесията за „ W Magazine “ актрисата е пременена в няколко впечатляващи рокли, които описват историята на Кармен, само че и припомнят на стила на самата Пенелопе. Червената рокля на Balenciaga и фламенко роклята на оранжеви и черни райета на Vicky Martín Berrocal стоят в действителност луксозно, като акцентират огнения темперамент на испанската актриса. Изборът на цветове напълно не е инцидентен.

„ В испанската просвета аленото съставлява пристрастеност, огън, кръв и гибел ”, изяснява Алмодовар.

А ние още дълго ще гледаме фрагментите, които носят неподправения дух на испанската просвета.
Пенелопе Крус и Хавиер Бардем: Най-накрая обич!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР