Педофилите обикновено се представят за малко по-големи от жертвите си.

...
Педофилите обикновено се представят за малко по-големи от жертвите си.
Коментари Харесай

Капани в нета: Педофили се правят на какички!

„ Педофилите нормално се показват за малко по-големи от жертвите си. Примерно, в случай че жертвата е дете на 9-10-11 години, те се показват като какички на 15-16 години и стартират да си приказват с децата, да се споделят ”. Това декларира началникът на отдел „ Трансгранична проведена престъпност” в ГДБОП Явор Колев пред „ Телеграф”.

Според него с общуването си в нета те запълвали неналичието на контакти с родителите на децата и те започвари да споделят с тях.
В един миг „ какичките” стартират да питат момиченцето носи ли сутиен, какъв е той, желаят да го да го видят, разпитват ги в кое учебно заведение учат, кои са приятелите им, питат и за профила им във Facebook.

А откакто получат избрани фотоси, стартират да изнудват децата са се съблекат пред камерата, като ги заплашват, че ще изпратят внимките им на техни другари, твърди още Колев.

Най-популярната обществена мрежа за ловуване на педофилите е Facebook, където те си основават подправени профили, следят останалите консуматори, оправят се с тях, след което се стремят връзката да продължи отвън Facebook.

Отделно от Facebook жертви се търсят и в уеб страниците за запознанства, които към този момент не са толкоз известни. В момента обаче извънредно настоящо място са форумите за игри. Там те се свързват с децата, които играят, и стартират някакъв контакт с тях, диалози, извеждане в Скайп или Вайбър, обмяна на фотоси, записи и още веднъж изнудване по същия метод, изяснява още Колев. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР