Пазаруването е от онези занимания, които никога не ни омръзват.

...
Пазаруването е от онези занимания, които никога не ни омръзват.
Коментари Харесай

19 шопинг находки от новата колекция на ZARA, с които да посрещнем есента

Пазаруването е от тези занимания, които в никакъв случай не ни омръзват. Още по-малко в края на лятото, когато към този момент започваме да се оглеждаме за първите попълнения в есенния ни дрешник. Днес взехме решение да ги потърсим измежду предложенията на новата сбирка в. От рокли и ризи, до бермуди и – вижте с какво бихме се сдобили за края на лятото и началото на есента. 

Без доста да се колебаем, избираме рокля вид " риза " с колан в бежов цвят, която комбинираме с равни чехли или пък маратонки за по-спортна визия. Няма по какъв начин да пропуснем и блузата с , на която сме огромни фенове този сезон. Грабваме я в светлозелен цвят и я съчетаваме с или панталон. За да допълним градската визия, прибавяме мини чантичка, в която не побираме доста, само че с която изглеждаме ослепително. 

За по-хладните летни вечери се доверяваме на къса трикотажна жилетка, която избираме в светлорозово. Имаме финален късмет да се сдобием и с обичаните ни бермуди в черно, които, за жалост, няма да намерят място в есенния ни дрешник, само че пък които можем да разхождаме в града, до момента в който времето ни разрешава. Добавяме и няколко чифта като сабо на платформа, бели обувки на ток и кафяви мокасини за съвършената офис визия. В галерията можете да видите какво още бихме си взели от новата сбирка на Zara. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР