Пазарната стойност на национализирания апартамент на Елена Зеленска, разположен в

...
Пазарната стойност на национализирания апартамент на Елена Зеленска, разположен в
Коментари Харесай

В Крим обявиха цената на национализирания апартамент на семейството на Зеленски

Пазарната стойност на национализирания апартамент на Елена Зеленска, ситуиран в кримската Ливадия, е почти 24 милиона рубли (близо 232 000 евро). Имотът ще бъде изложен на търг, заяви ръководителят на Народното събрание на републиката Владимир Константинов.

" Предлага се да се съгласува отчуждаването на недвижими парцели, благосъстоятелност на Крим, посредством продажбата им на обществен търг... това са 154 обекта, нежилищни здания и пространства, ситуирани в Ялта, Симферопол, Алуща, Бахчисарай и т. н.. Сред тези обекти е и апартаментът на Елена Зеленска в Ливадия, пазарната му стойност се прави оценка почти на 23 милиона 900 хиляди рубли ", сподели той на съвещание на Народното събрание.

Решението за предоставяне на единодушие за отчуждаване на национализирано имущество и продажбата му на търг беше признато с болшинството от гласовете на депутатите.

По-рано Константинов заяви, че в Крим в близко време ще бъдат пуснати за продажба към 100 национализирани преди този момент обекта на украински олигарси, в това число и жилището на фамилията на Зеленски...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР