Пазарджик. Под надзора на Районна прокуратура-Пазарджик се извършват активни действия

...
Пазарджик. Под надзора на Районна прокуратура-Пазарджик се извършват активни действия
Коментари Харесай

Под надзора на Районна прокуратура-Пазарджик се извършват активни действия по разследване за проявена жестокост към куче в с. Мало Конаре

Пазарджик. Под надзора на Районна прокуратура-Пазарджик се правят дейни дейности по следствие за проявена свирепост към куче в с. Мало Конаре, оповестиха от Прокуратура на Република България .

На 24.12.2021 година, към 21 ч., е получен сигнал на тел.112 за проявена свирепост към куче в с. Мало Конаре, обл. Пазарджик. В РУ-Пазарджик е била формирана кореспонденция. След извършени оперативно-издирвателни мероприятия, ориентирани към определяне на причинителя, преписката е окомплектована и незабавно е докладвана в Районна прокуратура-Пазарджик.

Екип от прокурори е направил преценка на събраните данни, като неотложно е формирано досъдебно произвеждане. Разследването се води за закононарушение по чл.325б от Наказателния кодекс - проявена свирепост към гръбначно животно - куче, в резултат на което е настъпило тежко увреждане.

Под управлението на Районна прокуратура-Позарджик са осъществени голям брой дейности по следствието - три огледа на местопрестъпление, в процесуалното качество на очевидец са разпитани шест лица, назначени са експертизи. Активните дейности по делото не престават.

Предстоят разпити на очевидци, правене на експертизи и възможното привличане в процесуалното качество на обвинен на лицето, посочено като причинител. Пострадалото животно се намира във ветеринарна клиника за лекуване и е под непрекъснато наблюдаване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР