Пазарът на спортни услуги е доста динамичен и се развива

...
Пазарът на спортни услуги е доста динамичен и се развива
Коментари Харесай

Мултиспорт вече има конкуренция – Coolfit


Пазарът на спортни услуги е много динамичен и се развива непрекъснато. Активно спортуващите хора търсят все по-голямо многообразие, улеснен достъп и избор на местоположения. На нашия пазар работят две компании, които дават посреднически услуги  сред фитнес центрове и фирмите.

От няколко месеца на спортния пазар има нов медиатор –, който доста бързо уголемява партньорската си мрежа. Дигиталната платформата е много новаторска и се отличава със следните преимущества. Към Coolfit са се присъединили  две от най- огромните фитнес вериги в България, които в никакъв случай не са работили с Мултиспорт. Към момента има над 80 фитнес зали и спа центрове, избрали да работя с новият медиатор.

Новата бенефит система е доста улеснена и от обстоятелството, че е напълно цифрова и няма тромава администрация. Човешките запаси на огромните компании, няма да имат ангажимент, като медиатор сред чиновниците и цифровата платформа. Достъпът до обектите става посредством QR код, пластики няма. Освен това Coolfit предлага и онлайн платформа за тренировки, която излъчва по 30 лайф тренировки на ден. Което от своя страна е добре пристигнало за всички, които са хоум офис.

Всички тези преимущества вършат много мечтана новата бенефит система и желан избор на огромните телекомуникационни компании, както и на банковия и  държавния бранш.

Мултиспорт и Coolfit се стремят да са задоволително атрактивни с разнообразни обществени придобивки и да задоволят потребностите и условията на работодателите в България. Човешките запаси се стараят да са оптимално потребни и да уголемяват палитрата със обществени придобивки за техните чиновници. Ето за какво двете компании не стопират да се развиват и да прибавят нови интензивности към услугите си, тъй че да бъдат все по –достъпни за повече хора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР