Пазарът на смартфони се развива по сходен начин с този

...
Пазарът на смартфони се развива по сходен начин с този
Коментари Харесай

Разни зависимости между смартфони и автомобили

Пазарът на смарт телефони се развива по подобен метод с този на леките коли. И при смарт телефоните, сходно на колите, съществуват премиум марки, всеобщи артикули, както и бюджетни такива.

Сега ще се опитаме да създадем едно съпоставяне сред смарт телефоните и колите или с други думи да покажем кои марки от мобилните устройства подхождат на другите автомобилни марки.

Asus - Kia


Asus предлага на пазара междинен клас телефони. Марката е добре известна, характеризира се с обичайно качество, а цените са атрактивни. Също като Kia.

Alcatel - Renault


Общото в двете компании е освен френският генезис, само че и това, че отделят внимание на разрастващите се страни. Renault има бюджетната марка Dacia, а Alcatel - TCL.

Nokia - Volvo


Скандинавските производители на смарт телефони и коли си наподобяват по това, че мощно ценят качества като издръжливост, дълговечност и надеждност.

HTC - Alfa Romeo


Продукцията на HTC, сходно на тази на Alfa Romeo, беше много по-популярна в предишното, в сравнение с е в този момент. Даже повода за спада е идентична - надеждност.

Blackberry - Cadillac


И двете компании имаха доста сполучливи години, само че това беше в предишното. Днес и колите Cadillac, и смарт телефоните Blackberry наподобяват ексцентрични.

Гугъл - Subaru


Феновете ценят Subaru поради непрекъснатото 4х4 предаване на колелата и поради опозитните мотори. Подобна дребна група от хардкор почитатели имат Гугъл Nexus и Pixel.

Oppo - Volkswagen


Тук сравнението е доста просто. Oppo е международен водач в производството на смарт телефони, а концернът Volkswagen заема първото място по продажби на коли в света.

Xiaomi - Toyota


Продукцията и на двата марката е всеобща, като и двете компании натъртват на произведения, характеризиращи се с обичайно съответствие сред цена и качество.

Sony - Lexus


Смартфоните с марка Sony не са евтини, само че за сметка на това са надеждни. Същото може да се каже и за колите, продаващи се под марката Lexus.

LG - Audi


Смартфоните LG са измежду топ телефоните в света. Те обаче са в сянката на два още по-силни съперника. Подобна е и позицията на Audi при колите.

Apple - Mercedes-Benz


И двете марки са доста влиятелни и имиджови. Те са синоним на продукта и са разпознаваеми в целия свят.

Samsung - BMW


Борбата сред Samsung и Apple не е по-малко сериозна от доста по-отдавнашното съревнование сред BMW и Mercedes.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР