Пациенти от Варна и района на Източна България вече могат

...
Пациенти от Варна и района на Източна България вече могат
Коментари Харесай

Информационен офис на ACIBADEM ще улеснява пациенти от Варна и региона

Пациенти от Варна и региона на Източна България към този момент могат да се възползват от услугите на осведомителния офис на Acıbadem в морската столица. Той има за цел да улесни пациентите с информация и подпомагане по отношение на опциите за диагностика и лекуване във всички лечебни заведения от веригата в България и Турция. Офисът във Варна е третият в страната след Пловдив и София, а услугите му са изцяло безвъзмездни за пациентите.



Българските пациенти, които избират Acıbadem за своето лекуване, имат неповторимата опция да се възползват от всички преимущества на лечебните заведения от здравната група по едно и също време в България и Турция. Така да вземем за пример, пациенти на българските лечебни заведения от веригата Acıbadem City Clinic могат да получат бързо и надеждно второ мнение от водещ експерт в Турция, а такива, които претърпяват комплицирани интервенции при турски лекари, постоянно избират да проведат предварителната подготовка и последващото следене при експертите в България. По този метод те получават сигурност и удобството да се лекуват покрай дома си.

Пациенти, обърнали се към офисите на здравната група във Варна, Пловдив и София, могат да получат от тях информация за лечебните заведения и експертите от веригата, да изискат гратис второ мнение от доктор в Турция или да си запишат час за обзор и лекуване. Когато лекуването се реализира в Турция, пациентите и околните им могат да разчитат и на подпомагане при оформянето на документите и организирането на престоя в чужбина. Най-често български пациенти търсят в Турция онкологично лекуване и комплицирани неврохирургични и ортопедични интервенции, както и някои типове лекуване, които към момента не се оферират в България, като кръстосани бъбречни трансплантации или новаторски клетъчни лечения, в които експертите на Acıbadem са доста сполучливи.

Информационни офиси на Здравна група Acıbadem към този момент работят в 34 града в 22 страни по света. Част от огромното семейство на здравната верига са също 22 лечебни заведения и 20 медицински центъра в 4 страни, в това число и в България.

Офис Варна посреща пациенти и техните близки на адрес бул. „ Владислав Варненчик " 81, тел. 052 580 385.

 

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР