Пътните полицаи в Пловдив взеха пример от руските си колеги

...
Пътните полицаи в Пловдив взеха пример от руските си колеги
Коментари Харесай

И у нас: Цветя вместо глоби за шофьорките

Пътните служители на реда в Пловдив взеха образец от съветските си сътрудници и през днешния ден подаряваха цветя вместо санкции на шофьорките. Така полицията в Пловдив избра на им честити 8 март. Униформени чиновници стопират дами зад кормилото, само че не с цел да им постановат санкции, а с цел да им подарят цвете, заяви „ Марица ”. В днешно време, като се изключи че вървят на работа, дамите майки поемат огромна част от грижите за децата - водят ги на учебно заведение, на спорт, даже извършването на покупки е главен ангажимент за тях. Поради тези аргументи се усилва и броят на дамите зад кормилото.

ВИЖ ОЩЕ: Рози вместо санкции за дамите шофьорки

От полицията под тепетата обаче регистрират, че дамите са по-внимателни и виновни на пътя, защото постоянно в колите возят деца. Не ги притеглят и високите скорости, които са една от главните аргументи за ПТП.

Друго тяхно преимущество пред мъжете водачи е дисциплинираността - те рядко се качват на колите след приложимост на алкохол. Оказва се, че са и по-изрядни във връзка с документите, която проверяващите на пътя изискват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР