Пътни полицаи регулират движението в района на 164 и 165

...
Пътни полицаи регулират движението в района на 164 и 165
Коментари Харесай

Полицаи подпомагат движение след две катастрофи на магистрала "Тракия"

Пътни служители на реда контролират придвижването в региона на 164 и 165 км от автомагистрала " Тракия ". Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Причина са два обособени пътни случая в платното в посока към Бургас.

От " Пътна полиция " напомнят на водачите да карат със съобразена скорост, да съблюдават отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания.

Сигнали за зародили пътни произшествия на Автомагистрала " Тракия " са постъпили в полицията към 13.30 часа през днешния ден. Едната злополука е при 164 км, сред два автомобила. Няма съществено потърпевши, за един от участниците има подозрение, че е получил фрактура на крайници.

При другия пътен случай, в региона на 165 км, още веднъж сред два автомобила, има нанесени единствено материални вреди. Няма потърпевши хора.

Движението по автомагистралата не е спряно, пътни служители на реда подкрепят прекосяването в секторите, където са зародили злополуките. Водачите да карат в региона с нараснало внимание.

От " Пътна полиция " напомнят на водачите да се движат със съобразена скорост, да съблюдават отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания.

Интензивен трафик на граничните пунктове към Гърция и Сърбия

Трафикът е натоварен за леки коли на вход и излаз на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " на границата със Сърбия, както и на границата с Гърция на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа ", на " Кулата " - на излаз за леки коли и рейсове и на вход - за товарни коли.

Това сочат данни на уеб страницата на Главна дирекция " Гранична полиция " към 13.30 часа.
Трафикът е естествен на всички пунктове на границите с Македония, Турция и Румъния.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР