Пътната безопасност зависи от всички нас като участници в движението

...
Пътната безопасност зависи от всички нас като участници в движението
Коментари Харесай

Малина Крумова: Пътната безопасност зависи от всички нас

Пътната сигурност зависи от всички нас като участници в придвижването по пътищата. Точно по тази причина е належащо да има един орган, който да координира дейностите сред всички институции, както и сред институциите и жителите. Малина Крумова, консултант в кабинета на министър-председателя, във връзка основаването на Държавна организация "Безопасност на придвижването по пътищата ".

Целта в последна сметка е да се понижат жертвите по пътищата, да можем да спасим човешките животи. Това може да стане с сложни дейности, подхванати от всички ведомства. Подценяваме потенациала за съдействие сред държавните органи, съобщи Крумова.

Голяма част от сигурността на придвижването зависи от качеството на пътната инфраструктура. Често нередности са разпознати от органите на Министерство на вътрешните работи, обявено е на притежателите, само че не са подхванати дейности. Функцията на тази организацията е да следи за осъществяването на тези дейности, уточни съветникът на премиера.

Със основаването на организацията се стремим да отстраняваме прехвърлянето на отговорност сред обособените държавни органи, сподели оше Малина Крумова.

Не мога да обещая, че със основаването на организацията няма да има жертви на пътя
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР