Паскал Дойчев е предприемач с близо 20 годишен опит в

...
Паскал Дойчев е предприемач с близо 20 годишен опит в
Коментари Харесай

Паскал Дойчев: Изграждаме най-големия и модерен СПА и уелнес комплекс в България


Паскал Дойчев е бизнесмен с близо 20 годишен опит в сферите на строителството, услугите и туризма. Основател и притежател е на най-голямата в България начин на живот верига фитнеси Pulse Fitness & SPA и е водещ вносител на фитнес съоръжение. Изгражда и развива сполучливо Гранд хотел Свети Влас, Гранд Хотел Банско, Емирейтс Резидънс и бизнес центъра Ринг Тауър. Има зад тила си сполучливо осъществени планове на хотели, жилищни и офис здания, а най-новото му начинание е ваканционен комплекс в село Баня, община Разлог.

- Г-н Дойчев, през последните месеци работите интензивно върху реализацията на най-новия си план – в село Баня, община Банско, разкажете ни повече за него?

- От няколко месеца съм компактно зает с реализацията на плана, който e над 27 000 кв. м. обща застроена повърхност. Състои се от 160 стаи хотелска част, 19 къщи и 3 триетажни здания с жилища за продажба с топла връзка. В създаване е и спа център с площ 5000 кв.м от веригата Pulse fitness & Spa, който ще е ориентиран за външни клиенти от ски зоната и региона, и също по този начин ще бъде обвързван със спа центъра на хотела. Ще изградим и огромен фитнес още веднъж от веригата  Pulse fitness & Spa.

- Какви материали употребявате и в какъв жанр са интериора и екстериора?

- Нашият блян е да запазим колкото е допустимо повече зелени пространства. Като цяло плътността на застрояване е дребна поради обстоятелството, че целият терен е 42 000 кв.м. Заложили сме главно на естествени материали - камък дърво и кожа с цел да бъдем в естетика със заобикалящата ни среда. Покривът е с дървени ферми и остъкляване с цел да осигурим допустимо най-вече слънчева светлина, в централната част на постройката, където има огромен атриум. Лоби бара на хотела има пряк достъп до външния панорамен басейн, който ще е с минерална вода. Районът е планински по тази причина и напълно разумно взехме решение комплексът да има алпийски образ, което придава повсеместен свършек на плана.

- Вашите хотели се отличават с едни от най-големите СПА зони, също така сте построили много такива и на други хотели.Взехте на концесия градския басейн на селото, което е известно с минералните си извори, какви са проектите ви в тази посока?

В момента рaзвиваме съществуващия басейн, който е с олимпийски размери и както споменах  построяваме огромен спа център, на мястото на градския басейн, какъвто в България към момента няма. Разбира се, всички уреди са с минерална вода, която избира там на 56 градуса.

- Какво дефинира вашия избор да инвестирате в този момент в село Баня?

- През 2009 година отворихме „ Гранд Хотел Банско ". Още тогава обмислях концепцията да влагам в Баня, където да построим хотелски комплекс, само че към оня миг имаше сериозен напор от британски туристи, което дефинира избора ми към оня миг и се стопирах на разновидността в град Банско. Впоследствие построихме хотел „ Роял СПА " във Велинград, който се развива много сполучливо и на третата година получихме добра оферта и го продадохме. Сега пристигна моментът да осъществяваме този дълго отлаган, само че доста мечтан план в Баня, тъй като съм уверен, че мястото е извънредно уместно за СПА и туризъм. Районът се характеризира с избрани естествени дадености, които го отличават. Намира се сред три планини, има хилядолетна традиция с лечебни минерални извори и за разлика от другите СПА дестинации има ски сезон. Ще подчертаваме и върху развиването на фитнес туризма.Тези съставни елементи основават опция за цялостна претовареност на хотела и през седмицата, в месеците януари и февруари за разлика от Велинград да вземем за пример.

- Какви са трендовете в настройките на потребителите?

- Всяко наше решение за инвестиция стъпва на задълбочени разбори на държанието и потребностите на потребителите. Много ни оказа помощ и изследването на нашите клиенти от веригата ни Pulse Fitness & Spa. Навиците и желанията на българския екскурзиант демонстрират, че той обича да пътува през уикенда до близки дестинации, които не лишават повече от два часа. Във центъра на всяко наше начинание ние слагаме желанията на на нашите клиенти, като се стремим да удовлетворим техните упования, с цел да имат пълноценната отмора, на която се надяват.

  

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР