Първото заседание на новоизбрания Общински съвет вБелоградчикще се проведе под

...
Първото заседание на новоизбрания Общински съвет вБелоградчикще се проведе под
Коментари Харесай

Новоизбраните кметове и общински съветници в три общини в област Видин днес ще положат клетва

Първото съвещание на новоизбрания Общински съвет вБелоградчикще се организира под председателството на заместител регионалния шеф Ани Арутюнян. Церемонията ще се състои в Младежкия дом в града

. Клетвени заявления ще подпишат кметът на общината Боян Минков и общинските съветници, както и новоизбраният кмет на село Рабиша Диляна Костова.

Тържественото съвещание на новия локален парламент вЧупренеще бъде от 13:30 ч. На него клетва ще положат кметът на общината Мария Тодорова, общинските съветници и кметовете на селата Търговище, Репляна, Горни Лом и Долни Лом.

Първото съвещание на новоизбрания Общински съвет вРужинцище стартира от 15:30 ч. в огромния салон на читалище " Христо Ботев-1898 ". На него клетва ще положат избраният отново за следващ мандат за кмет на общината Александър Александров, общинските съветници, както и кметовете на седем обитаеми места на територията на общината.

По информация на радио Видин, сесиите ще се управляват от най-възрастните общински съветници, като с скрито гласоподаване ще се избират ръководители на общинските препоръки по места за мандат 2023-2027 г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР