Първото в света пособие за правене на секс за мюсюлманки,

...
Първото в света пособие за правене на секс за мюсюлманки,
Коментари Харесай

Пробив: Появи се първият „халал секс наръчник” за мюсюлманки, обяснява за целувките, позите и...

Първото в света помагало за правене на секс за мюсюлманки, написано от мюсюлманка, се появи в продажба в интернет, оповестява английският вестник The Guardian. Авторката е предпочела да остане неизвестен и е употребила псевдонима Ум Муладхад. В книгата от 54 страници в детайли са изложени всичките указания – от това, по какъв начин е вярно дамите мюсюлманки да се целуват, до верните полови пози. Авторът на „ халал секс наръчника” допуска, че дамите мюсюлмани може и даже са длъжни да се любуват на своя сексуален живот.

Акцент се слага единствено върху това, че мюсюлманките са длъжни да вършат секс единствено със своите съпрузи.

Критиците към този момент упрекнаха създателя в насърчаване на разврата. „ Една от дамите сподели, че това не е належащо, че девойките научават всичко от своите майки. Съмнявам се, че някоя майка може да приказва с щерка си толкоз в детайли, колкото аз”, разяснява отзивите на пособието самият създател.

Някои мюсюлмански женски организации обаче похвалиха книгата и обявиха, че тя ще даде на дамите мюсюлманки независимост и ще ги отбрани от правенето на оскърбителни полови актове.

В частност, ръководителят на Мрежата на дамите мюсюлманки на Англия Шайста Гохир означи, че „ да се приказва за секс в исляма не е нещо ново, а учените от предишното са подчертавали значимостта на половото наслаждение за жените”.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР