Първото място на изборите ще се реши между ГЕРБ, Има

...
Първото място на изборите ще се реши между ГЕРБ, Има
Коментари Харесай

Вигенин: Третото място за БСП ще е загуба

Първото място на изборите ще се реши сред ГЕРБ, " ИТН " и Българска социалистическа партия. Това съобщи в предаването " Офанзива " по Нова Нюз зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин, който оглавява и предизборния щаб на социалистите.

Напрежението в Българска социалистическа партия последователно ще утихва и този развой ще бъде финализран с решенията на Националния съвет в сряда. Ръководството на партията и по-конкретно Корнелия Нинова разбра добре посланията на гласоподавателите и бяха изменени 1/3 от водачите на листи, изясни Вигенин новата подребда на описите и напрежението към тях.

Конфликтите тук-там са неизбежни, Българска социалистическа партия е демократична партия, за разлика от множеството на терена. Няма смисъл да се търси някаква изключителна драма, добави той.

Ако след парламентарните избори на 11 юли се стигне до нов избор, Българска социалистическа партия ще е подготвена за него. Считаме обаче, че България има потребност от сигурност и непоклатимост и държавно управление би трябвало да се направи след тези избори, акцентира Вигенин.

В тези избори Българска социалистическа партия може да взе участие без натиска за някаква огромна победа както е било постоянно до момента. Последната победа на Българска социалистическа партия е била през 2005 година и би трябвало да бъдем реалисти. Според социологическите проучвания обаче първото място ще се реши сред ГЕРБ, " ИТН " и Българска социалистическа партия. Изледванията демонстрират, че в идната акция и Българска социалистическа партия може да бъде първа, само че нашата цел е да реализираме по-добър резултат от предходните избори и консолидация в партията, която да продължи и отсега нататък, уточни социалистът.

Той означи, че би приел вероятно трето място на Българска социалистическа партия на изборите като загуба.

В никакъв случай след изборите не бихме подали ръка на ГЕРБ. Започнатото от служебното държавно управление би трябвало да продължи. Не можеш да разграждаш един модел с този, който го е основал. Нататък дано да забележим какво ще предложат останалите партии. Потенциални сътрудници след изборите за нас са партиите, които желаят смяна и разграждането на модела " ГЕРБ ", сподели още Кристиан Вигенин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР