Първокласниците, които за първи път ще прекрачат прага на училищата

...
Първокласниците, които за първи път ще прекрачат прага на училищата
Коментари Харесай

1401 първокласници прекрачват училищния праг в община Стара Загора

Първокласниците, които за първи път ще прекрачат прага на учебните заведения в община Стара Загора, са 1401. В града най-малките възпитаници са 1302, като най-вече са в ОУ „ Кирил Христов “, Пето главно учебно заведение „ Митьо Станев “ и Шесто главно учебно заведение „ Свети Никола “. За всички тях по традиция са готови изненади – музикален диск " Подадена ръка ", особено издание на Община Стара Загора, с привет от кмета Живко Тодоров, по музика и текст на Почетния жител на Стара Загора фолклориста акад. Крум Георгиев. Учениците ще получат и подарък тетрадки от Фен клуба на футболен клуб „ Берое “, както и безвъзмезден билет за срещата на тима с ФК „ Левски “.

Всички учебни заведения на територията на общината са в подготвеност за откриването на новата образователна година, оповестяват още от отдел „ Образование “. В двете напълно ремонтирани образователни заведения – СУ „ Христо Ботев “ и СУ „ Васил Левски “, на 15 септември ще удари първият звънец. 

По самодейност на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, за поредна година, публичният превоз, обслужван от общинското сдружение „ Тролейбусни и автобусни транспорти " в Стара Загора ще бъде безвъзмезден за всички възпитаници в първия образователен ден – 15 септември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР