ПЪРВО НА FOX: Републиканските законодатели от Джорджия обвиняват катастрофалните“ гранични

...
ПЪРВО НА FOX: Републиканските законодатели от Джорджия обвиняват катастрофалните“ гранични
Коментари Харесай

Законодателите на Републиканската партия от Джорджия обвиняват „катастрофалните“ гранични политики на Байдън за убийството на Лейкън Райли

ПЪРВО НА FOX: Републиканските законодатели от Джорджия упрекват „ пагубните “ гранични и имиграционните политики на президента Байдън за убийството на 22-годишната Лейкън Райли от ръцете на незаконен мигрант.

Райли, 22-годишна студентка по здравна сестра в университета в Аугуста, беше намерена мъртва в университета от кампуса на Джорджия в четвъртък, откакто съквартирантката й заяви на управляващите, че не се е прибрала вкъщи от утринното си тичане.

Представител Бари Лодърмилк, R-Ga., управлява делегацията на републиканците в Конгреса на Джорджия в писане на писмо до президента Байдън в сряда. Fox News Digital първо се снабди с писмото, което подлага на критика президента за граничната му политика и анулацията му от тези от администрацията на Тръмп, като споделя, че дейностите му са имали „ опустошителни последствия “, и изисква незабавни дейности.

Полицейското ръководство на университета в Джорджия арестува Хосе Антонио Ибара и го упрекна в злонамерено ликвидиране, незаконно ликвидиране, тежко нахлуване, тежко нахлуване, подправено отнемане от независимост, похищение, възпрепятстване на позвъняване на 911 и укриване на гибелта на различен, полицията на UGA Шефът Джефри Л. Кларк сподели по време на брифинг в петък вечерта.

Заподозреният не е жител на Съединени американски щати. Имиграционните и митническите служби (ICE) в неделя потвърдиха, че венецуелският жител е влезнал незаконно в Съединени американски щати през 2022 година и преди този момент е бил задържан в Ню Йорк.

Убийството на Лейкън Райли в кампуса на UGA провокира апел за незабавна помощ светлини в кампуса. (Brad McClenny/The Gainesville Sun/ Facebook)

„ Всеки родител и всеки американец е извънредно шокиран и с разрушено сърце да научи за убийството на Лейкън Хоуп Райли, 22-годишна кърмачка студент от Уудсток, брутално погубен от незаконен преселник и жител на Венецуела Хосе Антонио Ибара по време на джогинг в кампуса на Университета на Джорджия на 22 февруари 2024 година “, пишат Лоудърмилк и сътрудниците му. „ Нашите молебствия са със фамилията и приятелите на Лейкън, до момента в който стартират да се ориентират в този извънредно сложен миг. “

Те прибавиха: „ Вашето безучастие за разрешаване на невижданите филантропични рецесии и рецесии с националната сигурност в южната граница на Съединени американски щати непосредствено докара до нейната трагична гибел. "

" Вашите пагубни гранични политики трансфораха всяка общественост в гранична общественост и унищожиха безчет американски фамилии като това на Лейкън, " пишат те.

Законодателите от Републиканската партия насочиха предизвикателство към Байдън, като споделиха, че той „ не би трябвало да чака речта ви за положението на Съюза на 7 март 2024 година, с цел да разгласи промени в имиграционната политика. “

„ Разпространението на смъртоносния фентанил, нараснала опасност от трафик на хора от наркокартели и въздействието на незаконната имиграция върху градовете на нашата нация – всички би трябвало да бъдат прегледани неотложно “, пишат те, добавяйки, че Байдън би трябвало „ неотложно да анулира вашите нездравословни изпълнителни заповеди “ и „ да издаде нови изпълнителни заповеди, които възвърнете цялостния действен надзор върху южната граница на Съединени американски щати. "

Мемориал за Лейкън Райли, 22-годишна студентка по медицински сестри, която беше открита мъртва на пътека покрай кампуса на Университета на Джорджия в Атина, Джорджия, по-рано тази седмица. (Марк Симс за Fox News Digital )

Байдън „ би трябвало да упълномощи ICE да отстранява чужденците, които имат наказателни присъди или висящи наказателни обвинявания, в това число тези, които не са се явили на правосъдната дата. Трябва да издадете Декларация за административна политика в поддръжка на H.R. 2, призоваваме Сената да вземе поради това и бързо да го подпише и вкара в действие, " пишат законодателите.

" Когато не съумеете да осигурите действен надзор на границата на нашата нация, би трябвало да бъдете изцяло транспарантни и виновни и пред двете губернаторите на нашата нация и американския народ ", пишат те, призовавайки Байдън да отговори на писмото на губернатора на Джорджия Браян Кемп от тази седмица, изискващо информация за Ибара.

" Г-н президент, би трябвало да осигурим правдивост за Лейкън и това стартира с обезпечаването на границата “, продължиха те. „ Няма да се поколебаем в напъните си да се противопоставим на несполучливите политики на вашата администрация, които отслабват имиграционния закон и националната сигурност на нашата нация. “

Писмото е подписано от Loudermilk, дружно с представителите A. Drew Ferguson IV, Buddy Картър, Рич Маккормик, Остин Скот, Андрю Клайд, Майк Колинс, Рик Алън и Марджъри Тейлър Грийн.. "

" Отказът на президента Байдън да наложи нашите имиграционни закони докара до невиждани филантропични рецесии и рецесии в националната сигурност на нашата южна граница, " сподели Лоудърмилк пред Fox News Digital. „ Нежеланието му да работи непосредствено докара до трагичната гибел на Лейкън. “

Смъртта на Лейкън Райли в кампуса на UGA подтикна дамите от цялата страна да споделят препоръки за сигурност при соло джогинг. (© Joshua L. Jones / USA TODAY NETWORK/ Facebook)

„ Убийството на Лейкън Райли можеше да бъде предотвратено, в случай че границата ни беше сигурна и незаконните чужденци не нахлуваха в страната ни “, сподели Грийн в изказване за Fox News Digital. „ Джо Байдън, министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас и останалата част от администрацията на Байдън са окървавени по ръцете си. “

Тя добави: „ Крайно време е да се работи. “

The писмото идва, откакто Белият дом изрази мнение за нещастието дни след нейното разиграване.

„ Бихме желали да изразим нашите най-дълбоки съболезнования на фамилията и околните на Лейкън Хоуп Райли “, сподели представител на Белия дом пред Fox Цифрови вести. „ Хората би трябвало да бъдат държани виновни по цялата суровост на закона, в случай че бъдат приети за отговорни. Като се има поради, че това е деен случай, ще би трябвало да ви насочим към щатските правоприлагащи органи и ICE. “

Исканията също идват единствено ден преди президентът Байдън да направи пътешестване до южната граница на Съединени американски щати. Очаква се той да пътува до Браунсвил, Тексас, и би трябвало да се срещне с сътрудници на граничния патрул на Съединени американски щати и правоприлагащите органи.

Междувременно пътуването на Байдън идва в същия ден като пътуването на някогашния президент Тръмп. Фаворитът на Републиканската партия за 2024 година би трябвало да изнесе тирада в Игъл Пас, Тексас.

Тръмп също упрекна граничните политики на Байдън за „ нашествието “, довела до гибелта на Райли.

Fox News Адам Шоу способства за този отчет.

Брук Сингман е политически сътрудник и кореспондент за Fox News Digital, Fox News Channel и FOX Business.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР