Първо да поздравя новия кмет на Столична община. От днес

...
Първо да поздравя новия кмет на Столична община. От днес
Коментари Харесай

Фандъкова в последния си работен ден: Софиянци очакват всичко от своя кмет

" Първо да поздравя новия кмет на Столична община. От през днешния ден той поема доста огромна отговорност. Софиянци чакат всичко от своя кмет. Нека да има разсъдък и да надгражда, с цел да може позитивната работа по града да продължи. Оставих моя доклад на новия кмет, подарих му моята персонална каска, с цел да може да приключи плановете, които аз съм почнала и една писалка. Пожелавам му да стартира доста свои планове, по които да работи ".

Това сподели Йорданка Фандъкова в последния си работен ден в Столична община.

" Благодаря на софиянци, че четири пъти ми гласоподаваха доверие и ми дадоха късмет да послужвам на града. Направих всичко допустимо. В момента ще се отдам на фамилията си, ще работя, както съм го правила цялостен живот и постоянно ще продължа да се грижа за София ", сподели още Фандъкова.

" Най-важното е стопанската система на града да продължи да се надгражда, тъй като София създава 40 % от Брутният вътрешен продукт ", счита тя.

" За нищо, което се е случило, няма да не помни от моите мандати. Всеки един ден криеше своите компликации. Имало е спокойни дни, само че е имало и такива, в които се случва нещо и би трябвало да се реагира незабавно. Именно по тази причина благодаря на моя екип, който беше до мен.

" Спечелилите изборите в този момент трябват да вземат значими решения, диалозите занапред предстоят, поисквам им триумф. Днес беше моят финален ден на работа като кмет ".

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР