Първият разрив в брака на Благой Георгиев и новата му

...
Първият разрив в брака на Благой Георгиев и новата му
Коментари Харесай

Скандал: Полина на Благой Георгиев в дива истерия!

Първият раздор в брака на Благой Георгиев и новата му младоженка Полина Спасова е към този момент факт. Велинградчанката от известно време насам не серпантина да мрънка, че Джизъса не я обича задоволително, а преди ден изпаднала в дива нервност. Причината ли - типичното женско съпоставяне сред нея и някогашната на футболиста - Златка Райкова.



И не, че Полина ревнува Благой и счита, че желае да се върне при плеймейтката, а била гневна от обстоятелството, че до момента в който бил със Златка, Благой я водел на приказни почивки по острови и екзотични кътчета, а с нея най-вече да отскочи до прилежаща Гърция и отново да си я прибере във Велинград.

Сякаш като по поръчка преди часове самата Златка Райкова наля масло в огъня и то крепко, с разкритието, че Карен Хачатрян я е отвел на Малдивите. Двамата се изфраскаха пред цялата мрежа какъв брой са хепи от обстоятелството, че тук е студено, а те са на слънчево, топло и първокласно местенце...

" Сега се чака война в дома на Благойчо, горкият! Полина сигурно ще му изяде черния дроб, само че от нейна страна си е права, тъй като със Златка двамата доста повече обикаляха ", разясняват близки до двойката.

Да не забравяме обаче обстоятелството, че с всеки минал ден Благой от ден на ден изтънява джоба, тъй че сега няма пари не за Малдивите, а и за Истанбул. Да са живи и здрави родителите на жена му, в случай че решат да им провиснал нещо за празниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР