Първият пазар ще се проведе на паркинга на магазин Lidl

...
Първият пазар ще се проведе на паркинга на магазин Lidl
Коментари Харесай

Lidl открива сезона на фермерските пазари на 2-ри април в София

Първият пазар ще се организира на паркинга на магазин Lidl на ул. „ Ладога “ 3
Първият от 14 фермерските пазари с поддръжката на Лидл България стартира на 2-ри април. Изобилие от достоверни български усети ще зарадва клиентите на веригата. Пазарът ще работи в петък, събота и неделя от 10.00 до 19.00 часа на паркинга на магазин Lidl на ул. „ Ладога “ 3 в ж.к. „ Красно Село “ в София.

Събитието е част от серията фермерски пазари, които Лидл България започва през 2020 година като спомагателна мярка в поддръжка на дребните районни производители. През миналата година самодейността даде опция над 100 дребни аграрни производители да осъществят продукцията си.

Представители на над 20 сезонни ферми ще оферират богато многообразие от артикули - млечни и месни артикули на „ Катарино “, странджански мезета от дивеч, био фасул, листни зеленчуци и подправки от „ Био градина “ – спанак, чесън, копър и магданоз. За още по-добър усет на салатата посетителите ще намерят и особено предложение – био оцет от Берковица. За постоянно бързащите „ Черга “ ще предлага серия от консервирани храни, а феновете на сладките изкушения ще могат да избират сред разнородни оферти от мед, халва и локум. Познати артикули от български манастири също ще зарадват посетителите на пазара, като няма да липсват и ядки, мед и тахани. Любителите на хубавото вино ще имат опция да създадат своя избор и да комбинират с многообразие от висококачествени мезета от „ Вино и мезе “, които за следващ път се включват във фермерските пазари на Lidl.

Както и до момента, фермерският пазар ще се организира при съблюдаване на всички нужни ограничения против COVID-19. Партньор на Lidl по плана и механически уредник е „ farmhopping.com “ – онлайн фермерски пазар с над 100 ферми, произвеждащи чиста продукция, която е налична за хората от града през онлайн платформа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР