Първият официален трейлър на новия фентъзи екшън на Netflix със

...
Първият официален трейлър на новия фентъзи екшън на Netflix със
Коментари Харесай

Нов фентъзи екшън с Мили Боби Браун по Netflix

Първият формален филмов откъс на новия фентъзи екшън на Netflix със звездата от Stranger Things Мили Боби Браун към този момент е реалност. 

Снимките завършиха, а Damsel ще се появи в платформата при започване на 2024. В лентата вземат участие още  Анджела Басет и Робин Райт ( " Къща от карти " ). 

В Damsel Мили Боби Браун е в ролята на младата принцеса Елоди, на която следва организиран брак. И макар, че той наподобява като мъжа фантазия, тя открива, че принцът и неговото семейство имат злокобна цел - да я принесе в жертва на змей, към който имат дълг.  

Кралица Изабел (Райт) се пробва да я убеди, че нейно обвързване е да пази кралството, а  ориста й   е да бъде принесена в жертва.

 

 

 

Анждела Басет е в ролята на лейди Бейфорд, в актьорския състав включва Ник Робинсън ( " Джурасик свят " ) като принц Хенри, годеника на Елоди и Рей Уинстън (The Departed) като краля, Брук Картър (The Peripheral).

Премиерата на Damsel ще съвпадне с тази на дългоочаквания пети, финален сезон на Stranger Things. Освен това чакаме да я гледаме и в третия филм за Енола Холмс. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР