Първият мъж на Мариана Векилска е създал ново семейство в

...
Първият мъж на Мариана Векилска е създал ново семейство в
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Голямата любов на Векилска с ново семейство

Първият мъж на Мариана Векилска е основал ново семейство в Германия, без тя да подозира въобще. Бившият футболист и треньор Георги Донков самичък разкри пред немска спортна медия, че след неотдавнашната разлъка с „ Левски “, където беше помощник-треньор, се е преместил да живее в немския град Манхайм със фамилията си, признавайки за новата си половинка.

Дъщеря му от късия му и злощастен брак с журналистката обаче продължава да споделя един покрив с майка си Мариана, без да получава каквито и да било грижи от своя биологичен татко. Футболистът е баща на Габриела – първородното дете на тв водещата, само че като се изключи че е взела семейството му, за своите 26 години в никакъв случай не е съжителствала с татко си. По-важна роля в живота ѝ има вторият мъж на майка ѝ – радиоводещият Симеон Колев, който се грижеше за нея като за родна щерка, преди с Мариана да се разделят.
Векилска не обича да приказва за първия си мъж, само че е споделяла, че мъчно е претърпяла краха на любовната им история. Тя се срещнала с известния състезател още в манекенските си години, когато била едно от най-атрактивните девойки в каталога на фешън организация „ Визаж “. С Георги били гаджета 4 години, през които тя чакала с неспокойствие предлагането му за брак. Футболистът не просрочен и ѝ паднал на колене, само че след сватбата фамилният им живот се обърнал трагично на 180 градуса. Малко след тържеството Векилска и Донков почнали да работят за бебе и тв водещата забременяла. Само половин година след венчавката обаче Георги изискал от нея да се разделят, знаейки, че чакат дете. Бременната Мариана останала без мъж и фантазии за щастливо фамилно бъдеще и се прибрала при родителите си. До раждането таяла очаквания, че Георги ще размишления и ще се върне при нея, само че той не се появил даже на изписването на щерка си. Едва след 2 години потърсил контакт с дребното момиченце, само че след това отпътувал да прави кариера в Германия и напълно загърбил бащинския си дълг. После в продължение на 14 години той не бил виждал дъщеря си, съвсем до абитуриентския ѝ бал. Самата Габриела също не показва непосредственост със своя биологичен татко, само че с втория мъж на майка си е запазила топла връзка, въпреки двамата да се разведоха. От Симеон Колев Векилска има наследник Момчил, който е към този момент младеж. В момента тя живее с двете си деца в жилището си в София.



Векилска с щерка си Габриела



Георги Донков
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР