Първият изцяло обновен и модернизиран локомотив по теснолинейката получи сертификат

...
Първият изцяло обновен и модернизиран локомотив по теснолинейката получи сертификат
Коментари Харесай

Първият основно модернизиран теснопътен локомотив получи сертификат

Първият напълно освежен и осъвременен локомотив по теснолинейката получи документ за допустимост по жп мрежата в България, публикуван от железопътния регулаторен орган Изпълнителна организация „ Железопътна администрация “ и към този момент е изцяло кадърен за употреба по теснолинейния маршрут Септември - Добринище. Това оповестиха от пресцентъра на БДЖ.

Дизелов локомотив 77.002 е с напълно заменен нов екологичен дизелов мотор, новоизграден цифровизиран пулт за ръководство и построена климатична система в кабината за ръководство. Модернизираният локомотив с изключение на екологичен е и по-икономичен, което в допълнение ще пести от разход за гориво по време на неговата употреба.

След осъществяване на нужните проби и проби на локомотива, напълно скоро се чака той да бъде пуснат регулярно в придвижване за обслужване на влаковете по направлението сред Септември и Добринище.



Според осъществяването на подписания контракт за рационализация на теснолинейни локомотиви в завода „ Експрес Сервиз “ сега се прави модернизацията и на още един локомотив за теснолинейката.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР