Първият Ерген на Би Ти Ви – Виктор Стоянов, окончателно

...
Първият Ерген на Би Ти Ви – Виктор Стоянов, окончателно
Коментари Харесай

Изненада! Това ли е новият панелист на Гала

Първият Ерген на Би Ти Ви – Виктор Стоянов, дефинитивно се раздели с вярата да грее в bTV и отсега нататък. Бившият гребец обаче се натиска да го вземе конкуренцията. Целта е да бъде панелист при Гала. Нищо чудно от есента да го гледаме в „ На кафе ” по Нова телевизия. Виктор Стоянов, който до неотдавна не се показваше на никое място другаде с изключение на по Би Ти Ви, предходната седмица направи цели две гостувания в „ На кафе ”. Това е знак, че Ергенът се опитва за непрекъснато наличие при Гала от новия тв сезон. Още преди месеци водещата се изпусна с ефир и издаде, че панелът й най-вероятно ще се смени от септември. Дори и част от настоящите коментатори да останат на работа, най-малко половината се чака да освободят местата си. Виктор очевидно се надява да е един от новите панелисти.

Говори се, че в Би Ти Ви вратите за него били дефинитивно затворени. Веднага след финала на първия сезон на „ Ергенът ”, в който беше основно настоящо лице, там го пробваха с рубрики в две излъчвания – „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” и „ Преди обед ”. И двете обаче бяха несполучливи. Проблемът не беше във Виктор, а в самите рубрики, които бяха скучни по самия си план. Интересът към първия Ерген в републиката продължава да е огромен и той към момента търси мястото на екрана. В Нова са решили да му дадат късмет.
-->
Миналата седмица той бе поканен в „ На кафе ” два пъти. Първо даде малко изявление на запис, което бе разисквано от към момента настоящите панелисти. Виктор разгласи, че любовта заема главно място в живота му, че обича да пее, да рисува и да си кара мотора, а през зимата негова огромна пристрастеност бил сноубордът. Гала искрено сподели в ефир, че гребецът е „ доста симпатично момче ”. 4 дни след тази хвалба той беше посетител в студиото й, а тя го показа на феновете като „ хубав, интелигентен и любезен ”. След това няколко пъти акцентира, че е страховит благородник, напомня " Уикенд ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР