Първият човек във Варна отговори на обвиненията срещу него.Кметът на

...
Първият човек във Варна отговори на обвиненията срещу него.Кметът на
Коментари Харесай

Кметът на Варна: Нямам притеснения от проверката на ОИК по сигнала за мое участие в офшорки

Първият човек във Варна отговори на обвиняванията против него.

Кметът на Варна Благомир Коцев каза през днешния ден, че няма никакви терзания от проверката на общинската изборна комисия (ОИК), почнала след сигнал, че името му към момента попада в търговски компании, вписани в регистъра на Малта. По думите му той от дълго време е излязъл от тези сдружения, които са деактивирани. Коцев добави, че към този момент е дал нужните документи на ОИК.

За обстановката с районните кметове на " Одесос " и " Приморски "  Коцев разяснява, че по тези проблеми би следвало да се произнесе съдът. Позицията му бе подкрепена и от съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Той уточни, че има информация, че двамата ще апелират в съда, който ще реши дали има нарушаване на закона или не, написа novini.bg. 

Петков напомни, че Варна има спомагателни 100 милиона лева за планове, като кметът го е срещнал с близо 50 плана. По думите на депутата Даниел Лорер макар че кметският екип на града е заварил Общината в изоставено положение като планова подготвеност, е съумял в къси периоди да навакса и доста от знаковите планове за Варна следва да стартират. Според Коцев се работи и по линия на брегоукрепването в региона на Варна, като планът ще обхване зоната от Галата до Кранево. Има към този момент правени изследвания и те би трябвало да продължат, уточни кметът и добави, че към този момент има и някаква предпроектна подготвеност, съобщи Българска телеграфна агенция. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР