Първият 5-звезден хотел на язовир в България отваря врати. Инвеститорите

...
Първият 5-звезден хотел на язовир в България отваря врати. Инвеститорите
Коментари Харесай

За първи път край български язовир блести 5-звезден лукс

Първият 5-звезден хотел на язовир в България отваря порти. Инвеститорите на първокласния комплекс Grande Vista Resort & Spa са избрали едно от най-красивите места в България, където да посрещат своите посетители от страната и чужбина – това е

Дестинацията е единствено на 20 км от СПА столицата на Балканите – Велинград, и в обилие ще предлага чудесна композиция от красива природа и богати благоприятни условия със здравословни процедури в своя СПА център на повърхност от 1 200 кв.м.

Хотелът в сърцето на Родопите включва 90 стаи. Част от портфолиото на комплекса е и президентски апартамент с пряк достъп на гостите до тревните площи. Луксозните стаи са обзаведени стилно и уютно, с цел да може туристите да се почувстват като вкъщи си. Съхранената природа в близост предлага същинско успокоение за всяко семейство.

Комплексът се намира измежду чудна вековна зеленина. Чистият въздух и многото атракции в хотела и района ще разрешат на гостите да имат пълноценна почивка.

За най-малките туристи има стратегия, която е създадена особено за тях. По време на престоя си те могат да се забавляват в зала за игри, в детския ъгъл или в басейните пред зоркия взор на спасители и родители.

СПА зоната предлага необятна гама с прецедури, включително релаксиращи разтривки, таласо-и хидротерапия, хамам, водни кревати, солариум, солна стая,
сауна с панорамна панорама към язовира,
билкова стая и други неустоимите предложение за релакс.

Майсторите кулинари към този момент са подготвени с менюто в Grande Vista Resort & Spa, което включва вкусни ястия, приготвени от локални артикули. Сред предложенията са и обичайни за района ястия, както и съвременна кухня, която да задоволи и най-изтънчения усет на изисканите посетители.

По време на своята почивка гостите могат да разнообразят с
джип сафари, лов на риба от моторна лодка, фитнес, планински преходи, разходка с велосипед, водни ски и други Актрактивните оферти допълват концепцията на Grande Vista Resort & Spa за здравословна и качествена почивка измежду природата.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР